LANDSCAPE DESIGN STUDIO е финалист на Eвропейските награди за градска зелена инфраструктура

  • Posted on:  %PM, %07 %568 %2015 %12:%Dec

С голямо удоволствие споделяме с Вас радостта си.

LANDSCAPE DESIGN STUDIO е финалист на Eвропейските награди за градска зелена инфраструктура, провели се по време на Първата европейска коференция за градска зелена инфрастуктура във Виена.

Проектът ‘‘Устойчив бизнес комплекс‘‘ за зелената инфраструктура на SOFIA AIRPORT CENTER (SAC) с инвеститор Tishman International Companies се класира трети на Eвропейските награди за градска зелена инфраструктура.

За нас тази награда означава много. Щастливи сме, че това което вършим като професионалисти и в което влагаме огромна любов има видими резултати и се оцени на европейско ниво. Да виждаш, че работата и стремежа ти за по-зелена и природосъобразна среда имат голямо значение за инвеститора, за района, за града, за природата, за обществото и за България е най-голямото признание, което може да получи един професионалист. Да се подредим рамо до рамо с Холандия и Германия, които имат повече от 20 години опит, забележително развитие и иновации в градската зелена инфраструктура, е истинско постижение. Това ни дава надежда, че и у нас ландшафтната архитектура ще заеме подобаващата и́ роля в градското развитие и зелена градска среда.

Благодарим Ви SOFIA AIRPORT CENTER (SAC) за доверието, което ни гласувате вече седем години. Благодарим Ви момчета и момичета от екипа на LANDSCAPE DESIGN STUDIO за професионализма и отдадеността. Без всички Вас тази награда нямаше да бъде факт.

Ние обещаваме да работим още по-усърдно и да постигаме още по-добри резултати, да създаваме зелена и природосъобразна околна среда в българските градове и за всички нас.

 

 

 

 

Read 2023 times Last modified on %PM, %11 %835 %2016 %19:%Sep

ОБЕКТИ